Tjenester

Jeg har gjennom mange års erfaring tilegnet meg bred kunnskap gjennom oppussing av egne og andres boliger. Utfordringen er det samme om det gjelder ”bare” et malingsstrøk eller ombygging av et kjøkken, rivning av vegger eller tilbygg: viktige avgjørelser skal tas som både koster penger og som skal fungere optimalt slik du vil ha det.

 

Mange er flinke til å gjøre noe selv, mens andre ikke bør gjøre det. Utfordringen er da å gi deg den gode følelsen det er å være med på prosjektet og fullføre det helt til den siste ”gulvlisten” er på plass. Jeg benytter også egne tegneprogrammer på PC/Mac som viser løsninger i 2D eller 3D, men når jeg besøker deg benytter jeg skisseblokk fremfor PC. Raske håndtegnede skisser kan faktisk være likeså spennende og innholdsrike…

 

Det jeg ønsker å bidra med sammen med deg, er å finne den optimale løsningen og finne veien til ferdig resultat. Mitt utgangspunkt er hva du har av møbler og stil nå, og gjennom dialog finne ut hva som skal beholdes og hva som skal byttes ut. Alt etter lommeboken. Kanskje vi i fellesskap skal legge den langsiktige planen?

 

Noen ganger er det greit å få andres syn på hvordan dette fungerer hos deg. Jeg har også endel erfaring som vindusdekoratør om dette skulle være av interesse.

 

Vi kan sammen se på mulighetene.

Gavekort
Tjenester
Samarbeidspartnere
Bolig eller Næring
Prosjekter
Kontakt

Marit Wedvik

Kreativ & Praktisk rådgiver

Treffes støtt på 404 90 255

marit.wedvik@online.no

post@ordneriet.no

 

Organisasjon.nr: 899 023 242 MVA

 

 

Forretningsadresse

Store Prestrudveg 47, 2315 Hamar