Prosjekter

med bilder fra før og etter

 

Leilighet i terrassehus

Leiligheten var enkel og stort sett fra opprinnelsesåret 1975, med brune limbadører og plastikkarmer. Linoleum på nesten alle gulv med unntak av mørk parkett på stue. Alt ble revet ut og erstattet, og ett soverom i øverste et0g ble fjernet for å gi rom for større ste og kjøkken. Kjøkkenveggen ble flyttet 25 cm for å få inn kjølehjørnet. Trappen mellom etg ble erstattet og bokhylle i trappen.

 

 

Enebolig øverst mot Furuberget

Her bodde vi selv i 15 år og huset utviklet seg gradvis til det som vises på disse bildene. Utgangspunktet var bra og her var det ingen begrensninger i forhold til bruk. Vi gjorde det til ”vårt” over flere år.

 

 

 

 

Enebolig ”Trysilhus nr 8” fra 1968

Dette er vel et helt vanlig hus som legges ut for salg, men det å gjøre det ”moderne” for å huse dagens aktive familie, var et prosjekt både teknisk, økonomisk og ikke minst for å finne de optimale interiørløsningene.

 

 

 

 

Boligstyling av rekkehus i Roujan, Frankrike

Dette gamle rekkehuset ligger i en liten landsby som heter Roujan som igjen ligger i Languedoc-distriktet, et av sør-Frankrikes beste vindistrikter. Dette rekkehuset skal leies ut og kunden trengte å få tatt noen bilder samt ”ryddet” litt i rommene.

Klikk her for å se en egen presentasjon av prosjektet.

 

 

 

Oppussing av gullsmedbutikk

Det krever en del pågangsmot for å pusse opp en butikk i en gammel bygård, hvor det meste er ute av vater og mye er veldig slitt. Noe av utfordringen var at en del av butikken skulle lages om til et nytt kontor, og at det tidligere kontoret skulle bli verksted for gullsmeden. Butikken holdt åpent under hele oppussingsperioden, så kundene fikk ta del i forandringen. Kundene opplever at butikken var blitt større når den faktisk har blitt 11 kvm mindre.

 

Hytte ved Osensjøen

For noen år tilbake kjøpte vi oss en hytte ved Osensjøen. Ikke uventet var dette et prosjekt og vi brettet opp armene og tok til. Nå 4 år etter holder vi fortsatt på, men nå er det bare småtteri igjen. Vi har skiftet tak og lagd nye plattinger ute. Vi har her valgt sibirsk lerk for vi ønsker at hytta skal "forsvinne" litt i terrenget. Hytta har også fått seg ett par malingsstrøk både inne og ute. Jeg lar førbildene fortelle resten og etterbilder legger jeg til etterhvert

 

Enebolig fra 70-tallet

I husene fra 1970-årene hadde peisen en meget sentral plassering. For mange fungerer dette greit fortsatt men for noen føles den "litt i veien". Det krever mye mot til å rive disse, men det blir en STOR forandring når arbeidet er ferdig og evt annen varmekilde er plassert...Her er førbilder fra en slik prosess og veldig snart kommer etterbildene. Da snakker vi om forandring...

 

Town-house

Tiden hvor alt skal være minimalt og hvitt er i "endring" og det synes jo jeg som liker farger er bra. Her er eksempler fra en bolig hvor planløsning er med kjøkken og garasje er på hovedplan, stue soverom og bad er på 2.plan. Interiørfargene er i hovedsak hvitt, med noe innslag av sort tapet, gulvfliser og fliser over kjøkkenbenk. Løsningen ble her noe maling, ny måte å henge /samle bildene på og skaffe noe nytt av møbler/ interiør.

 

Tilbygg enebolig i Br.dal

Her er et prosjekt jeg jobber med nå som har forventet byggestart i juni. Vi er nå på oppløpssida når det gjelder tegninger, søknader og kalkyler. Veldig spennende og artig. Det som blir husets hjerte blir et stort, lyst kjøkken med masse benkplass og skaper en kan ønske seg for å invitere til selskap med mat i fokus. Jeg gleder meg allerede til invielsesfesten :o) Følg med på videre oppdateringer i bilder.

Gavekort
Tjenester
Samarbeidspartnere
Bolig eller Næring
Prosjekter
Kontakt

Marit Wedvik

Kreativ & Praktisk rådgiver

Treffes støtt på 404 90 255

marit.wedvik@online.no

post@ordneriet.no

 

Organisasjon.nr: 899 023 242 MVA

 

 

Forretningsadresse

Store Prestrudveg 47, 2315 Hamar