Ditt hjem

Noen er på flyttefot og andre har bodd (for)lenge på samme sted...uansett kan det være greit å få innspill og forslag til endring. Noe ser du selv, mens andre ting har bare alltid vært slik. Uansett forandring fryder og ikke ofte nok synes jeg. Jeg kan bl.a. hjelpe deg med å sette sammen en fargepalett for hjemmet ditt slik at det føles harmonisk eller kontrastfylt...alt etter ditt ønske. Du kan bidra med det du kan, så kan jeg hjelpe deg med resten eller skaffe god avtaler slik at målet blir nådd. Eller jeg kan være en prosjektleder som holder i hele prosjektet, slik at du kan reise på hytta istedet.

Målet er å finne den optimale løsning etter ønske fra deg og som du blir fornøyd med.

 

Bolig som skal selges

Hvis du skal selge bolig eller leilighet er det vel alles ønske å få den beste pris. Det som kan være spennende er hva markedet er villig til å betale og om det står til de forventningene som du har. Dagens trender innen interiør har ofte fokus på åpne og lyse rom med god planløsning. Mange ønsker seg stor gang, stort bad og åpen kjøkkenløsning mot en stor og luftig stue. Det som er utfordringen i så måte er at husene ikke alltid er slik.

Med enkle knep og triks kan de faktisk bli bedre.

Gi meg en sjanse til å heve salgsprisen.

 

Butikken som markedsplass

For å selge varer må eksponeringen passe produktene. Mange synes nok at utfordringen er stor og økonomien for liten for å ta et løft i butikken. Jeg tror at med noen enkle knep og ommøblering, litt maling og kreativitet, kan gjøre arbeidsdagen og omsetningen bedre. Kundene legger merke til forandringer og setter pris på dem! De er eller ikke like lojale som før, men handler der de vil og utvalget best.

Derfor er det viktig å se butikken eller kontoret som et sted du skal selge produkter fra og som et sted kunden trives og kommer tilbake til...det er faktisk gjenkjøpet du tjener penger på!

En revitalisering av logo, profil, vindusdekor og skilting kan også være med på at du synes bedre.

 

Kontoret som arbeidsplass

Vi tilbringer ca 1/3 del av døgnet på en arbeidsplass, og da er det viktig å trives! Med enkle grep kan arbeidsplassen forvandles til trivelig sted hvor trivselen og arbeidslysten øker.

 

 

Jeg kan bidra med at drømmene blir realisert og verdiene øker.

 

Gavekort
Tjenester
Samarbeidspartnere
Bolig eller Næring
Prosjekter
Kontakt

Marit Wedvik

Kreativ & Praktisk rådgiver

Treffes støtt på 404 90 255

marit.wedvik@online.no

post@ordneriet.no

 

Organisasjon.nr: 899 023 242 MVA

 

 

Forretningsadresse

Store Prestrudveg 47, 2315 Hamar